+47 464 25 603

Albrecht Durer
11 august 2023 @LarsUlriksenCom

Albrecht Dürer og kanskje det beste valget jeg har gjort når det kommer til akvarellblyanter!

Jeg har testet mange ulike akvarellblyanter og det er mye på markedet, fra billige til dyre, men man får oftest det man betaler for. Etter mange år på studentkvalitet bestemte jeg meg for å oppgradere til kunstnerkvalitet på akvarellblyanter siden jeg begynte å bruke de såpass mye som jeg gjorde.
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
Lars Ulriksen @LarsUlriksenCom | 11 august 2023

Albrecht Dürer og kanskje det beste valget jeg har gjort når det kommer til akvarellblyanter!

Jeg har testet mange ulike akvarellblyanter og det er mye på markedet, fra billige til dyre, men man får oftest det man betaler for. Etter mange år på studentkvalitet bestemte jeg meg for å oppgradere til kunstnerkvalitet på akvarellblyanter siden jeg begynte å bruke de såpass mye som jeg gjorde.
TAGS | Akvarell | Akvarellblyanter | Albrecht Dürer | Faber Castell | Fargeblyanter | Studio & Atelier

Det er ca 10 år siden jeg oppgraderte og valgte «museum» serien med akvarellblyanter fra Caran D’Ache. Både museum og Albrecht Dürer er kunstnerkvalitet og helt i toppen av det som finnes på markedet. Hvorfor jeg valgte museum og ikke Albrecht Dürer kan jeg ikke huske, men det var nok både pris og utvalg med i avgjørelsen den gangen også.

…så begynte jeg å bruke fargeblyanter og polychromos fra Faber Castell!

For 2-3 år siden begynte jeg å jobbe mer med akvarell kombinert med fargeblyanter og valgte da polychromos. Albrecht Dürer har samme palett som utvalget av polychromos og dermed var det naturlig å sjekke ut om de var like gode. Litt etter litt har jeg derfor også byttet fra museum til Albrecht Dürer og akvarellblyantene til Faber Castell!

Albrecht Durer
Albrecht Durer

Albrecht Dürer akvarellblyantene og polychromos fargeblyantene har samme palett. Begge seriene har 120 farger, 3.8mm kjerne og som Faber Castell kvalitet fra A til Å. Faber Castell er litt bedre i pris enn Caran D’Ache og tilgjengeligheten er omtrent den samme.

120 farger og et komplett utvalg, det er en god investering =)

Jeg har komplett serie og det settet man kan kjøpe i metallboks. Komplett serie finnes også i trekoffert og mange andre varianter mindre sett. Albrecht Dürer selges også stykkvis og kan kompletteres.

Investeringer i godt verktøy og gode materialer er nesten alltid gode investeringer. Polychromos og Albrecht Dürer kompletterer hverandre! Det finnes ikke noe som er mer demotiverende enn å sitte med noe som man føler ikke holder mål og ikke fungerer optimalt. Dårlig kvalitet på materialer og utstyr som ikke holder mål begrenser kreativiteten og de gode ideene!

God kvalitet og et godt valg!

Faber Castell er et merke «alle» kjenner og et merke som har vært på markedet i 250 år.  Sjansen for at de første fargeblyantene dine var Faber Castell er relativt stor og tar du en titt i pennalet, er jeg «nesten» sikker på at du finner noe der nå også. Skal du kjøpe akvarellblyanter og vil ha noe som holder hva de lover er Albrecht Dürer det jeg vil gi som et godt råd. Dette er akvarellblyanter du bør prøve og noe du bør se nærmere på før du bestemmer deg!

Albrecht Durer
Albrecht Durer

0 kommentarer

Legg inn en kommentar