+47 464 25 603

Albrecht Durer
24 oktober 2023 @LarsUlriksenCom

Nye akvarium og 1.100 liter vann i stua

De som kjenner meg vet at akvarium og tropefisk er en del av mitt DNA.  Det har vært noen korte perioder på hybel og et par «mellomlandinger» hvor de har stått på lagring, men man kan vel si at jeg har hatt akvarium i 40 år =) Jeg syns fortsatt det er magisk og det er selvsagt ferskvann som gjelder…

LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
Lars Ulriksen @LarsUlriksenCom | 24 oktober 2023

Nye akvarium og 1.100 liter vann i stua

De som kjenner meg vet at akvarium og tropefisk er en del av mitt DNA.  Det har vært noen korte perioder på hybel og et par «mellomlandinger» hvor de har stått på lagring, men man kan vel si at jeg har hatt akvarium i 40 år =) Jeg syns fortsatt det er magisk og det er selvsagt ferskvann som gjelder…

TAGS | Akvaristikk | Akvarium | Guppy

Uka som gikk ble det mer vann. Jeg fikk på plass en akvastabil reol på 750 liter fordelt på 6 kar og en sump som skal gjøre det hele litt enklere å holde. Her skal jeg kose meg utover vinteren med noen oppdretts-prosjekt med Guppy i hovedrollene…

Akvarium og guppy, det hører jo sammen…

Når man første begynner å lese seg ned i genetikk åpner det mulighetene for å avle frem mye spennende. Jeg er på gen-leting om dagene og jakter spesiellt på «Albino Red Lace» (evt. Red Lace), «Red Moscow» og «Half Black Red Rose». Det finnes jo enormt mye spennende linjer og gener, har du noe som ikke er «dyrebutikk-guppy» i ditt akvarium så send meg gjerne en melding =)

Guppy (Poecilia reticulata)

Guppy er nok kjent for de fleste, ofte «den første fisken» man stifter kjennskap til når man får akvarium. Ikke uten grunn at den er så populær og kjent. Guppyer passer for alle, nybegynnere og erfarne akvarie-folk =)

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

LarsUlriksen.com