+47 464 25 603

LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com

Lars Ulriksen @LarsUlriksenCom

Studio, atelier, inspirasjon og kreativitet!

Her blogger jeg (kommer snart online igjen) og deler fra min egen kreativitet! Det har vært stille på meg en lang stund, men nå skjer det snart mye spennende. Av og til er bildene mine å finne på utstillinger og i gallerier. Jeg er også publisert og profilert i magasin, kalendere og bøker med jevne mellomrom. Tyskland, Belgia, Nederland, England, Frankrike, USA og Australia er større marked for mine prosjekt-bilder enn «her hjemme»

Fantasy, sci-fi, realisme, pop-art og massevis av skisser…

Pr. i dag har kreativiteten tatt meg litt tilbake til det jeg kjenner igjen og til det som trigget meg på sisten 90-tallet. Frazetta, Vallejo, Matthews, Giger, Parkinson, Zawadzki, osv. Sci-fi og fantasy er igjen en del av hverdagene mine og synlig i det jeg gjør. Det samme gjelder pop-art og inspirasjonen fra store navn som Lichtenstein, Warhol, Rosenquist og Hockney.  Jeg er på en plass hvor selve ideen og skissene nesten er viktigere enn det ferdige resultatet. Jeg nyter den kreative prosessen!

Følg med på oppdateringene som snart kommer online igjen…

LarsUlriksen.com

Forts. på ArtCore prosjektet

Mange husker nok ArtCore prosjektet med mannlig boudoir, fetish og erotica. Prosjektet «exploderte» litt  i fanget på meg. Lite forberedt på responsen kom alt «rett inn i stua» fra hele verden. Her fikk jeg MYE erfaring som jeg tar med meg videre i KINKSTERLIFE prosjektet som blir fortsettelsen (…eller nystarten. Det kommer litt ann på hvordan du velger å se på det) Kommer online i løpet av 2024!

LarsUlriksen.com

10 år med mannlige modeller

I 2025 er det 10 år siden jeg hadde den første shooten med mannlige modeller i en boudoir & erotica setting. Jeg skal selvsagt feire meg selv i all beskjedenhet og gi ut et lite tilbakeblikk på alt som er gjort. Jeg skal også krydre med litt nytt i perioden frem mot release. Portrett, boudoir, fetish og erotica. Sport, fashion, editorials, osv. Det har vært sykt mye gøy bak kamera. Nå skal jeg dele =)